101-listan ökas på

Jag skrev i Förändringar i 101-listan att jag gjort några förändringar i min 101-lista (duh!) och nu har jag fyllt på med ett par nya punkter på de platser som tidigare varit tomma. Nämligen dessa punkter:

  • 073. Read a book and pass it on to someone (who will pass it on after she read it, and so on).
  • 074. List Top20 movies I’ve seen.
  • 075. List Top20 books I’ve read.
  • 076. List Top100 songs I’ve heard.
  • 077. Participate in one 26 things
  • 078. Find out a fun and good way to excerise my body.

Den första punkten (73) är en sådan som jag velat göra, men som jag av någon outgrundlig anledning missade vid min första lista. Nästa tre (74, 75 och 76) är också sådana jag funderat på att göra länge, men som jag aldrig tänkte på att ha med på listan. Tack till Fogge som påminde mig om de fyra första punkterna.

Den femte punkten (77) fick jag genom Hellzon som hade med punkten på sin lista. Hade sett projektet tidigare men av någon anledning missade jag det.

Sista punkten (78) är en sammanslagning av en rad av de punkter som jag tog bort när jag rensade i listan. Hade inte någon om att komma i bättre fysisk form eftersom jag är rätt svårflirtad när det kommer till träning. Därför kändes det som en okej formulering på en svår punkt.

Och justja, välkommen till 101-listornas fagra värld, Fogge och Hellzon!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

3 Comments

  1. Känns som att det kan bli väldigt klurigt att lista det bästa man sett, hört och läst. Men du har ju gott om tid innan det ska vara klart å andra sidan:D

  2. Tja, jag räknar inte med att det ska vara en lista som gäller för alltid, men det är något jag har funderat på att göra och på det här sättet kommer jag (kanske) få det gjort.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!