Förändringar i 101-listan

Det var ett tag sedan jag rapporterade om min 101-lista, men det har inte betytt att jag inte funderat, fortsatt och gjort klart saker på den. Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och uppdaterat den lite (långt ifrån helt, dock) och rensat ut saker som jag i långa loppet ansåg var ointressanta, eller som var intressanta när jag skrev listan men inte idag. Det är förstås tänkt att jag ska fylla på tomrummen med nya punkter, men för tillfället lämnar jag listan hålfylld.
Över och ut.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!