Hemtentor i drivor

Jag har inte haft tid att skriva nya artiklar att köa. Varför? Jo, jag har haft massor att göra. De senaste dagarna har jag skrivit på en hemtenta om ”Normativ stilistik” till exempel. Och igår fick jag tillbaka min textanalys tenta om Priset på vatten i Finistère av Bodil Malmsten. Trodde jag skulle få komplettera men lyckades skrapa ihop ett VG. Jag blev både glad och överraskad. Mest glad. Imorgon ska nästa hemtenta in, sen blir det ett litet andrum tills en rapport ska bli skriven. Ska försöka att hinna köa upp lite artiklar innan dess så att det inte blir fler hål i schemat.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!