Om

26354_10151299628591673_795719710_n

Hej!
     Jag upptäckte nyligen att det här, just där du läser nu, står att jag är 27 år och lever i utanförskap. Det är helt enkelt inte sant. Okej, det var det när det skrevs, men är hopplöst inaktuellt. Det får mig förstås att ställa frågan hur jag ska beskriva mig utan att det blir daterat med en gång.
     Nå, nådens år 2016 fyller jag 30. Jag bor i Linköping tillsammans med partner och barn. Det känns någorlunda stabilt, så det vågar jag nog skriva här. Vidare är jag utbildad kulturvetare sedan en tid tillbaka. Jag läser biblioteksvetenskap, men blir klar ungefär samtidigt som jag fyller år, om allt vill sig väl (det vill säga till sommaren 2016 så läser du det här efter och jag inte hunnit uppdatera det, det är jag klar med min utbildning). Utöver det skriver, layoutar och förlägger (såväl saker som böcker) jag. Kanske inte varje dag, men så ofta jag kan och det behövs.
     Utöver det antar jag att det är lättare att lära känna mig genom att läsa det jag skriver här, alternativt genom att kontakta mig på lämpligt vis.

Allt gott,

Martin Ackerfors

Sagt om mig

Omdömena är hämtade från LinkedIn

Working with Martin is always a pleasure, since he is both extremely knowledgeable and well-versed in many areas. Martin not only takes his responsibilities seriously, he delivers on time with great results. One of the things to be valued with him, is that he also manages to keep a keen eye on everyone in the team, making sure that the people around him feel included and safe at the workplace.

Personally, I’d take any chance of working with Martin in any constellation. He is a treasure.

— Emma Ström, föreningsutvecklare på Sverok

Martin is a great person to work with. He is not only an organized problem solver, sociable and pleasant to be around, but he also possesses a wide range of skills, including but certainly not limited to: writing great copy, social media, html, css, layout & graphics, print production and photography (and what he doesn’t know, he seems to pick up very quickly). But above all, I value his ability to distill thoughts and processes down to their essentials in order to optimize work flows and not waste time on things that aren’t useful to spend time on.

— Johan Söderberg, systemutvecklare på Sverok

Behöver ni nått skrivet, layoutat eller kvittrat? då ska ni höra av er till Martin direkt av utan att passera gå.

Martin är den där otroligt go och glad personen där ingenting är omöjligt, när han finns med så löser sig alla problem och ingen behöver någonsin känna sig nedstämd eller oviktig då Martin alltid har uppsikt över sina kollegor och nära så alla är lika sprudlande av liv som han själv är.

Martin har stora kunskaper i skrift och får texter som annars kan verka väldigt stolpiga att kännas likt en bra roman men även en duktig spelare på social medier där han är enormt aktiv på både Twitter och Facebook.

När det kommer till Layout och grafisk profil så har Martin en enorm talang att kunna få saker att se prydligt och organiserat ut oavsätt hur illa än utgångsmatrialet såg ut. En Presentation gjord av Martin är mer ett konstverk än en Powerpoint.

— Ola Ekegren, medarbetare på Sverok

Martin är utåtriktad, hjärtlig och tycks alltid vara på gott humör; en duktig kontaktskapare och en fantastisk representant för organisationen. Han är vältalig, duktig på att föra fram budskap och är därtill en helt fantastisk skribent. Tack vare Martins texttalanger, stora pedagogiska förmåga och oerhörda effektivitet kunde vi ge ut en marknadsföringshandbok till alla våra medlemmar! Han har hjälpt oss att markant öka våra externa kontakter, men har även varit till stor hjälp för mig både i att producera politiska texter och att göra mer renodlad copywriting. Martin är en av de mest hjälpsamma personer jag arbetat med, han är omtänksam och stöttar alla på arbetsplatsen i stort och smått och är mycket mån om att skapa ett trivsamt socialt klimat.

Låt dig inte luras av hans ödmjukhet, han är otroligt bra på sitt jobb. Martin har mina varmaste rekommendationer.

— Nina Högberg, tidigare förbundssekreterare på Sverok