Vad ska man säga?

Jag har drivit Yasylum ideellt i olika former sedan 2003. Sidan hade förstås aldrig levt utan hjälp från Caroline och Hannes (som hostade första Yasylum), David (som fick mig att börja blogga) och Gardener (som hållit teknikdelen levande och stått för servern). Jag har aldrig under den tiden betalat något för den hjälp jag fått och fram tills igår trodde jag att det skulle förbli så. Med motiveringen att Yasylums texter är så bra och de behöver garanteras en framtid fick jag nämligen en donation på 10 000 kronor. Vad jag ska göra med alla pengarna vet jag inte än, men jag lovar att de kommer investeras i Yasylum-relaterade saker.

Oändligt stort tack Magnus!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

5 Comments

  1. Första april i bloggformat… billigt.

    Särskilt när du skriver om något som man inte ens i sin vildaste fantasi kan tro på. ;-)

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!