Yasylum fyller 4 år

Det är inte helt lätt att räkna ut när Yasylum startade. Min sida har funnits i många olika former en väldigt lång tid. Första gången var det en sida för mina rollspelsprojekt (eller vad man nu ska kalla det) någon gång runt 2002-2003, sen blev det en alltför personlig webbdagbok. Därefter var den borta ett tag och fick sedan nytt liv i och med utformningen som dagens Yasylum stammar ifrån. För att kunna fira Yasylums födelsedag var jag med andra ord tvungen att välja när sidan föddes.

Valet är inte enkelt, men efter moget övervägande beslutade jag att dagens Yasylum kom till världen 28 februari 2005 i och med inlägget Börja blogga?. Således är det dags att fira lite. Celebrationer och salutationer!

Vad har hänt sedan desS? Väldigt mycket. Strukturen och systemet byttes ut helt i och med migrationen från Joomla till WordPress, en förändring jag är väldigt, väldigt nöjd med såhär i efterhand. Det har dessutom tillkommit ungefär 850 inlägg på fyra år (vilket är drygt ett inlägg varannan dag, trots långa perioder av nedtid och icke-bloggande).

Det skulle förmodligen inte vara hälsosamt att fundera på hur mycket tid jag lagt ned på Yasylum, men jag vet med säkerhet att det har varit väldigt lärorikt och spännande att ha bloggen. Får jag bestämma kommer jag ha den kvar en lång tid framöver, för jag tycker den hjälper mig att skriva (dess blotta existens motiverar mig), den hjälper mig att hålla reda på vad som händer och vad jag tycker och den exponerar mig vilket jag tror är rätt viktigt idag.

Länge leve Yasylum! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

6 Comments

  1. Grattis! Jag var ganska sen med att börja blogga, har inte ens gjort det ett år ännu. Men jag lade upp min första hemsida 2001-09-15 – då handlade allt om Sims :)

    1. Man måste ju börja någonstans och vad jag läst och förstått verkar ju bloggformen passa dig. Jag hoppas att du får anledning att fira kommande jubileumsdagar du med. :)

  2. Ett stort grattis Martin! Yasylum är en given favorit i såväl RSS-läsaren som i länklistan. Jag ser fram emot många nya spännande inlägg och recensioner. :)

    1. Tackar! Vad trevligt! :) Jag har en hel del spännande idéer för framtiden och jag har en lång lista med saker som ska recenseras, så det lär inte sina än på ett tag. :)

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!