Inget mer Yasylum, nu kör jag vidare här

Yasylum är ett namn som hängt med länge. En ordlek med ett gammalt smeknamn som sedan länge förlorat sin mening. Således var det nu dags att flytta vidare till något mer nära. Således kommer jag från och med nu blogga här på Ackerfors.se, så uppdatera era bokmärken och länkar hit och ställ om era RSS-läsare till http://ackerfors.se/?feed=rss2.

Och förstås, upptäcker ni konstigheter är det bara att säga till. Jag ska göra vad jag kan för att fixa sådant med en gång.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!