Vad man ska säga

Ja, igår publicerade jag ett inlägg med titeln Vad ska man säga? Det är förstås ”april, april” som är det rätta svaret, tyvärr.

Jag och Snigel har haft den här idén sedan förra första april ungefär och den här gången gjorde vi slag i saken och ”donerade” 10 000 till varandra. Det var egentligen aldrig tänkt att någon skulle gå på det, det kändes rätt uppenbart att det var ett skämt. Lite hemliga var vi när vi använde våra andranamn, men ändå – uppenbart.

Men det hade varit roligt om det varit sant. Jag hade verkligen uppskattat att visa min uppskattning på annat sätt än med tomma ord. Och Gardener, jag skulle vara så glad om jag kunde betala den där (låtsas?)fakturan. Verkligen.

Tack alla som gör det möjligt att Yasylum hålls vid liv.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!