Statistik, mars 2007

I inlägget Besökarstatistik och nya kommentarer berättade jag om att jag skaffat statistik över trafiken på Yasylum. Det har gått ungefär en och en halv månad sedan dess. Därför tänkte jag visa upp lite av den statistik som samlats in. Jag presenterar därför… Mars månads statistik!

Page loads: 2 404
Unique visitors: 1 262
Returning visitors: 497

Jag har ingen aning om ifall det är mycket eller lite, men jag har ingen anledning att vara missnöjd. Det är garanterat fler som hittat till Yasylum än vad jag tidigare trodde.

Några roliga noteringar:

  • Många många många många många hittar till Yasylum via andra bloggar.
  • Melodifestivalen verkar vara populärt att söka på. Många har hittat till Yasylum via sökningar på ”Melodifestivalen 2007” (där Yasylum har varit (är?) tionde träffen). Det förstör min machoimage lite.
  • Samma sak sen jag kom hem från Egypten. Det är populärt att söka på Hurghada och liknande och hitta till Yasylum. Det förstärker dock machoimagen lite, så det är jag nöjd över.
  • Caroline skrev som kommentar på mitt inlägg om besöksstatistiken att det är roligt när man ser att någon hittat till sidan efter en sökning på ”snygg naken”. Om någon driver med mig är ointressant, för ett tag var Yasylum fyrtiofemte träffen på den sökningen. Det är rätt högt med tanke på att den enda gången det skrivit är i Carolines kommentar.

Så, over and out.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

3 Comments

  1. Precis som jag sagt tidigare har du i alla fall mer än jag har. Ungefär 50 % mer förra månaden, för att ta ett exempel.

  2. Nu kom jag dock på en skillnad mellan din och min sida som gör att det blir svårt att jämföra. Du får två pageloads för varje artikel någon läser eftersom man måste klicka för att komma fram till huvudtexten. Det gör ju till exempel att om person X kommer till sidan och läser alla tio inlägg, får du 11 pageloads där jag får 1. Nu har du dock fler unika besökare än jag också, men mina 50 % är rätt överdrivna i så fall :)

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!