Statistik, juni-augusti 2007

Nu var det ett tag sen senaste statistikrapporten, men jag har inget bättre för mig så här kommer en ny för månaderna juni till och med augusti. Tidigare rapporter: mars och april-maj.

Juni
Page loads: 1883
Unique visistors: 1125
Returning visitors: 419

Juli
Page loads: 2214
Unique visitors: 1096
Returning visitors: 421

Augusti
Page loads: 2281
Unique visitors: 1386
Returning visitors: 553

Jag vet inte vad statistiken ska säga. Är rätt nöjd med besökarantalet, även om det vore roligt med ännu fler läsare (och gärna ännu fler kommentarer). Uppenbarligen har jag ett par trogna läsare som återkommer lite då och då. Jag hoppas ni trivs här.

Några roliga sökningar blir det dock inte här. Sen Statcounter ökade logg-storleken från 100 till 500 är det mycket jobbigare att leta reda på sökningarna. Det jag däremot kan säga för september är att skaparen till Don’t Rest Your Head hittade min recension och länkade från sin blogg vilket gav fasansfulla mängder träffar, förmodligen från folk som inte förstår ett ord svenska. Så kan det gå.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!