Inget Henrik Schyffert på DVD

Jag skickade följande mail till Sveriges televisions försäljningsavdelning:

Hej!

Jag tänkte bara höra om Henrik Schyfferts fantastiska framträdande kommer komma på DVD? Jag och min sambo såg säkert programmet ett halvdussin gånger och skulle väldigt gärna se det fler gånger. :-)

Vänliga hälsningar

Martin Ackerfors

Och fick följande svar tillbaka:

Hej Martin!

Tack för ditt mejl. The 90’s -Ett försvarstal är tyvärr inte släppt på dvd och det finns heller inga planer på att släppa den på dvd. Det är musiken som är för dyr att lösa för en dvd-utgivning.

Med vänliga hälsningar

[namn borttaget]
SVT Försäljning

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Trots att det var ett bra tag sen mailutväxlingen skedde (10 augusti) har jag fortfarande inte kommit underfund med vad jag tycker eller vad man ska göra för att få fortsätta titta på den fantastiska showen som jag redan sett en handfull gånger. Att något är uppenbart fel är inget att diskutera. Jag kan förstås inte svära på det, men jag tror att DVD:n skulle sälja bra för det verkar som om de allra flesta som sett den tyckte framträdandet var bra, riktigt bra.

Jag tycker det känns lite fånigt att starta en namninsamling för en sådan sak när det finns betydligt viktigare saker i världen att ta sig an än det här, men det är inte långt borta. För svaret var inte alls vad jag hade väntat mig, för min del var det självklart att det skulle släppas när det inte längre visades på SVTPlay. Men det är ju inte Sveriges televisions fel heller, det är ju i andra änden, den som har hand om musiken, som är ansvarig och skulle jag veta vilka det var skulle jag höra av mig till de också (men jag har bättre saker för mig än att gräva i det).

Jag kan bara säga att om någon ansvarig ser det här: Tänk om! Gör rätt!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

6 Comments

    1. Senast jag letade fanns den inte piratad men jag får väl se över min moraliska kompass och avgöra om jag vill tanka den. Hade förstås hellre betalat för den. :)

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!