Apriltävling

Vi beslutade att starta en tävling, jag och Daniel Melin. Facebook verkar ju vara rätt populärt och där kan man ju starta en egen sida, för sig själv eller för sin blogg. ”Jag slår vad om att fler gillar min blogg än din”, sade någon, sedan var det igång. Nu är vi här, taggade till tusen på att vinna – eller snarare: inte förlora.

Vi arbetar båda på Sverok och därför tänkte vi att ett Sverokrelaterat straff ska utdelas till den som gillas på Facebook av minst antal när april blir maj. Eftersom hela arbetsplatsen ska springa Blodomloppet tänkte vi att vi kan slå två flugor i en smäll: förnedring för en god sak. Den som förlorar ska springa (eller gå om han vill dra ut på lidandet) loppet i Zworkdräkten, en maskeraddräkt i form av Sveroks gamla maskot.

Regler

– Den som 1 maj har flest ”fans” på Facebook vinner.
– Vi får inte via Facebooks inbyggda inbjudningssystem bjuda in någon, däremot är det okej att länka till sin Facebooksida från diverse ställen.
– Det är inte tillåtet för oss att skapa fejkanvändare på Facebook för att gilla respektive sida.
– Vi måste gilla varandra.
– Fusk är tillåtet så länge det inte upptäcks.

Må bäste Martin vinna!

Daniel Melin på Facebook
Martin Ackerfors på Facebook

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!