Gamla artiklar är tillbaka**

Som ni kanske upptäckt så har jag sedan idag fått tillbaka alla mina gamla inlägg som är skrivna innan 27 januari i år. Det innebär att Yasylum drygats ut med ungefär 600 artiklar. Det känns riktigt skönt att äntligen känna att Yasylum är en plats att kolla på när man vill ha rekommendationer och kanske kanske hittar de besökare jag hade tidigare tillbaka nu när det finns lite mer tyngd på sidan. Tack Gardener för hjälpen med att få tillbaka det!

Men det som är skrivet efter 27 januari då? Jag vet inte riktigt. Jag har fått ett erbjudande om hjälp med att hitta dem igen (tack vare google reader) och kvarstår erbjudandet är mina förhoppningar att de sista artiklarna (max ett hundratal) kommer tillbaka inom en inte alltför avlägsen framtid.

Nu återstår bara arbetet att anpassa de gamla artiklarna till det nya systemet och se till så att alla länkar pekar rätt. Skulle ni upptäcka någon artikel vars länkar är knas, skriv det i en kommentar till artikeln så fixar jag det så fort jag kan. Tack på förhand!

[Tillägg] Nu har jag även fått tag i de saknade artiklarna mellan 27 januari och 19 april och har lagt upp alla utom två. Tack för hjälpen, Johan! Mitt pillande fortsätter med att gå igenom alla artiklar från början och tagga och fixa länkar, men det kommer ta sin lilla tid.

[Tillägg] Nu är de två sista artiklarna tillbaka så allting jag velat ha tillbaka är tillbaka utom de kommentarer som skrevs under perioden 26 januari till 19 april. Kommentera gärna dessa (och alla andra artiklar) igen!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

8 Comments

  1. Det var därför jag gjorde det, så att du lär dig till nästa gång! Egentligen kraschade aldrig servern och jag har alla filer här. Men vad skulle du lära dig av det? ;]

  2. Ingen orsak! Kul att se att alla recensioner är tillbaka. Jag kan också tipsa om detta plugin som regelbundet tar en backup av din databas och e-postar dem till dig.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!