Vad är det som har hänt?

Det är en mycket bra fråga, det erkänner jag villigt. Först och kanske främst: Igår kom inget nytt inlägg. Jag vet, det känns ovant. Efter 343 dagar i sträck med en (mer eller mindre) ordentlig artikel per dag är nu en era förbi. Vad dramatiskt det låter! men det är inte meningen. 343 dagar är en lång tid och jag hade hoppats att jag kunde hålla den uppdateringstakten ett år, bara för att bevisa att det fungerade. Men ett misslyckande är ett misslyckande och av sådana ska man lära sig något. Vad jag lärt mig? Att det är bättre att göra det som känns bra än att pressa sig för mycket. Att inte publicera ett inlägg igår kändes… Skönt. Men det var kanske inte det ni i första hand tänkte på när ni frågade (jag låtsas att det inte var jag som satte rubriken, okej).

Jag har sedan Var är jag och var ska jag? funderat, klurat och byggt på en ny mall och till slut givit upp (ytterligare ett misslyckande, men vi kan säga att jag lagt det på is så känns det bättre). Jag är helt enkelt för dålig på sådant man måste vara bra på för att få sin webbplats att se ut precis som man vill. Så jag struntar i det. Den här designen (återigen efterhärmade jag Piruett), gjord av TDH har varit något av en favorit en tid. Den är inte klockren, men jag gillar grunden så pass mycket att jag kan stå ut med detaljerna tills jag klarar av att ordna till dem.

Som ni kanske sett har det dykt upp lite nya länkar i menyn. Det är väl egentligen ingenting anmärkningsvärt. I och med att min blogg är mitt fönster till omvärlden tänkte jag använda den till att exponera mig och vad jag håller på med i en än större grad. Jag startade nyligen ett företag och jag har en fantasiljon projekt på gång som alla förtjänar en liten bit av er uppmärksamhet. Således kommer jag försöka göra den här webbplatsen mer informativ, för jag tror det lönar sig. Det gör även att jag kommer byta domän till martin.ackerfors.se (som idag studsar all trafik hit), så fort jag kommit underfund med hur jag bäst gör det utan att bryta alla länkar hit och utan att förlora större delen av min trafik. Om någon har något tips är jag idel öra.

Det var tänkt att alla förändringar skulle komma på en gång, 19 december – efter 365 dagar med nya inlägg. Så blev det uppenbarligen inte och det innebär att min plan att ha allting färdigt tills dess gått i stöpet. Det finns en hel del som måste fixas och jag ska ta tag i det i mån av tid. Men det känns bra att ha det bytt och i rullning, åtminstone.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

  1. Först trodde jag att jag råkat zooma in chrome eller något eftersom all text blivit så mycket större, men sedan ställde sig allt till rätta i huvudet igen. Däremot är texten i kommenteringsfältet kursiverad, och det kanske inte är optimalt kan tänkas.

    Nå, bra att du gör vad som känns bra i alla fall, och det ska bli kul att se hur den nya designen tweakas.

    1. Kursiveringen i kommentarsfältet var en av de saker jag till en början störde mig brutalt på. Jag har dock lärt mig leva med det, men det är sannolikt en av de saker jag kommer ändra när jag orkar dona med det. Rubrikerna behöver överlag ordnas lite och jag önskar jag kunde få ordning på menyraden så att den kunde visa undersidor på ett rimligt sätt. Och listorna är inte snygga nu, men det bör gå att ordna.

      Andra kommentarer och idéer mottages tacksamt. :)

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!