Besökarstatistik och nya kommentarer

”Det finns tre slags lögner: lögn, förbannad lögn och statistik.”
– Benjamin Disraeli

För ett par dagar sedan fick jag för mig att jag skulle installera någon form av besökarstatistik på Yasylum. Eftersom Snigel rekommenderat StatCounter och jag inte hade någon bättre idé på liknande statistikinsamlare så körde jag på den.

Anledningen till att jag skaffade statistikinsamlaren är rätt enkel. Den 14 februari ramlade det in runt femton kommentarer, innan dess var det typ tre på en vecka. Detta gör att antal kommentarer är en riktigt dålig visare över hur många som besöker Yasylum (kanske inte över hur många som är intresserade av vad jag skriver dock).

Rapporter om vad statistiken säger kanske kommer framöver, under förutsättning att de funkar och att de inte ger några pinsamma resultat.

Dessutom har jag skaffat en lista vilka artiklar som har nya kommentarer (eller de fem artiklarna med nyast kommentarer i alla fall) så att även de som inte har tillgång till backwebben (det vill säga: alla utom jag) ska kunna följa med i vilka artiklar som blir kommenterade.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

4 Comments

  1. Det bästa är om du kan se vad folk har sökt på på Google eller liknande för att hamna på din sida. Träffar som ”snygg naken” kan ju alltid muntra upp ens dag. ;)

  2. Mjo, fast det lär ju inte hända. Däremot är det lite andra coola sökningar jag blivit funnen igenom, ”filmrecensioner”, ”The picture of Dorian Gray”, ”warcraft” och ”Vad är en kolumnist”. Folk sliter sönder sina scrollhjul för att komma till Yasylum. Ärofyllt. :)

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!