Beta av The Burning Crusade

När de på Worldofwar.se skrev om en tävling på Panda hideout där man kunde vinna en betakey till World of Warcraft-expansionen The Burning Crusade tänkte jag att det kan ju vara kul att testa, men eftersom jag aldrig vinner något ändå så lade jag inte mycket energi på det.
Sen gick det en tid och jag kom på att det kan ju vara skojigt att kolla hur det gick i tävlingen så jag surfade in på sidan, och bland de 90 namnen de publicerade fanns det alltså en Martin Ackerfors.

Jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer orka eller ha tid att prova på spelet (eller när jag får det, men inom en månad tror jag det stod), jag har ju dessutom en karaktär jag vill ha upp till level 60 innan färdiga The Burning Crusade släpps. I vilket fall hoppas jag kunna visa några fina förhandstittar på spelet här och rapportera om vad som kan bli bra och vad som verkar mindre bra.
Dessutom kan jag pricka av ännu en punkt på min lista.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!