22 år i livet

Tanken var egentligen att jag skulle skriva ett likadant inlägg som jag gjorde förra året vid den här tiden. En liten sammanfattning om vad som varit och vad som komma skall. Det har jag tyvärr varken ork eller tid till just nu. Dels känns det surt att inte ha tillgång till förra årets inlägg och kunna se vad jag skrev då, dels har jag lite för mycket att göra för att göra ett seriöst inlägg.

Om man säger såhär: det har varit ett bra år hittills och det ser ut att fortsätta så.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

5 Comments

  1. Attans! Jag glömde bort att gratulera dig. Nåväl, du har i alla fall fått en present. Grattis i efterskott!

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!