Yasylums utseende

Nu har jag bestämt mig för hur Yasylums utseende kommer vara och resultatet ser ni förmodligen om ni läser det här. Jag är verkligen råsåld på grunden och även om det var skogsgrön förut så är jag supernöjd med den sjögrön-turkosa som jag fått till nu. Hur bra som helst. Det är visserligen alltid saker som behöver ordnas, språk, tidsvisning och liknande och jag hoppas kunna stjäla element från andra mallar jag gillar.

Bilden är nog det största gisslet. Den passar betydligt bättre nu, men jag kommer nog ändå försöka att byta till en mer personlig. Men vad? Förslag mottages tacksamt.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

3 Comments

  1. Jag tycker också att det är bra, men jag håller också med om att bilden inte gjuten. Jag vidhåller nog till och med att den inte passar så bra alls. :) Dock har jag inget bra förslag på vad du ska ha istället. Jag gillar abstrakta saker, så något sådant kanske?

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!