Woah, en nakenscen

Det har gått två år sedan jag och mina kamrater gjorde Jag vet vad du gjorde förra terminen. Det känns nästan som om det var igår. Jag har bara sett den ett par gånger sedan jag slutade. Den är rätt rolig, om inte annat för minnena. Jag önskar att ni som inte sett den vill se den någon dag. Den ligger på hårddisken och väntar…

För att locka er ytterligare lägger jag upp en liten teaser. Filmens enda nakenscen.

Det är förvisso lite exhibitionistiskt, men rätt roligt och absolut inte särskilt allvarligt menat. Klippet är rätt obegripligt ur sin kontext, dock inte så mycket vettigare i den… Rodna inte för mycket bara.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

5 Comments

  1. Hahaha, påminde rätt hårt om ”Ali G” och ”Borat” med de där censurbrickorna :)

    Om vi ber snällt kanske vi kan få upp den på Youtube!? ;)

  2. ”Borat” tror jag inte fanns när filmen gjordes, och Ali G minns jag inga censurskyltar ifrån. Jag har iofs bara sett den en gång och det var när det kom.

    Filmen är ”tyvärr” 20 minuter lång och 300 mb tung (kass komprimering som jag inte orkat fixa) så jag är ganska säker på att Youtube inte låter mig tanka upp den. ”Your video is limited to 10 minutes and 100 MB.” :(

  3. Åh! Jag minns det också som igår… Premiär i aulan… REDAX 148… ”Riktiga” Q… Nu blev jag hypernostalgisk bara för det. Jag saknar er :(
    Filmen är fortfarande en given favorit! :D

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!