Lasse Vinterdäck redan i höst

Lars Winnerbäck, min husgud, släpper en ny platta i år och firar det med en höstturné som jag och min syrra bokat biljetter till. Den 10 november står vi i Himmelstalundshallen i Norrköping och rockar järnet till tonerna av Lasses gitarr.

Det ska bli riktigt kul att höra honom live igen. Det blir tredje gången för mig och andra gången tillsammans med systern. Tråkigt nog har Lasse skippat sitt band Hovet inför plattan och konserten. Även om Winnerbäck i sig själv är väldigt bra har Hovet ändå tillfört en hel del. Jag tror dock inte, så länge inte soundet blir helt annorlunda, att varken jag eller min kära syster kommer bli besvikna.

Synd att det är så ferruktansvärt långt kvar.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

  1. Hmm det kanske vore nått att gå på. Jag har inte sett honom på länge… När vi var i finspång och såg honom för att vara exakt…

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!