Semester eller något

Som ni kanske märkt har det inte skrivits något här på ett par dagar. Det beror på flera saker, men främst på att jag inte klarat det riktigt. Av någon anledning drev jag mig till att vilja ha en artikel per dag, något jag klarade länge men som snart kom att bli ett krav snarare än en riktlinje. Tillsammans med en rad andra saker blev det lite för mycket. Då är det bara att bryta ihop och börja om, något jag gjort. Därmed kommer jag från och med nu inte garanterat publicera en artikel per dag, men jag kommer förhoppningsvis kunna publicera lite då och då (listan på recensioner som ska skrivas är lång), men från och med nu och fram till efter påsk får det vara lite lugn och ro. Jag behöver vila…

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!