Lägesrapport utan ljug

Oj, nu var det länge sedan jag skrev något här igen. Jag är givetvis hemskt ledsen, men det har sina förklaringar.
Det började med att jag var himlarns upptagen, sedan blev jag fruktansvärt förkyld och var sängliggandes i 60 timmar i streck, på en höft. Sen fick jag två dagars jobb (som var jätteroligt och som jag saknar lite, trots att jag bara var med två dagar) och igår var det högskoleprovet. Både tid och ork har runnit iväg mycket, och det kommer troligen fortsätta så ett tag till, är jag rädd.

Vad är på gång då?
Inte mycket egentligen. Jag har lite skolarbete att ta itu med. Den femte är det dags att publicera ”101 saker-listan” och börja uträtta saker på den. Den kräver en översikt och några saker ska bytas ut, det vet jag. Därefter blir det väl en del pill med sakerna på listan.
Påskhelgen är det Gothcon och då ska jag dit och spelleda We’re so screwed. Antar att det blir en del umgänge och softande där också, så jag hoppas att jag får träffa några av er där.
Jag har några recensioner att skriva och publicera, men det är inte topprioriterat direkt. Vi får se när det blir. Jag ska försöka hålla en bra uppdateringsfrekvens ett tag framöver, men jag är osäker på om jag kommer klara det när jag har så mycket annat att tänka på.

Jag har för övrigt hittat ett galleri till Yasylum. Det finns om man trycker på Fotoalbum. Det är inte jättesnyggt, men det fungerar åtminstone. Så jag får vara nöjd.

Over and out.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!