Inte mycket här, men lite där

Som synes har det inte varit mycket aktivitet här och jag kan inte garantera något sjukligt uppsving heller. Jag har en recension jag vet att jag ska skriva, men utöver det är min pipeline förhållandevis tom. Det kanske kommer något, kanske inte. Håll lite utkik så missar ni inget.

Däremot har jag (visserligen tidigare under våren) skrivit en essä till nättidskriften Kavitet som publicerades alldeles nyligen. Min artikel heter Det hemska hemmet är en etymologisk odyssé, skulle man kanske kunna kalla det. Kika gärna närmare på det tills nästa artikel jag skriver publiceras.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!