Sammanfattning av bloggosfären #2

Nedanför kommer en till sanning om bloggosfären (senast var det Ulf Frödin). Den här gången är det Johan Jarnestad som på Namn-och-Nytt i Dagens Nyheter 5/2-09 kommer med en lysande illustration av en observation även jag har gjort och som jag tänkte skriva ett inlägg om efter att ha läst en blogg av en person som brukar vara bra men som i det fallet skrev helt meningslösa inlägg.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

3 Comments

  1. Det finns en som är ”nu har jag varit ute med hunden! – Han bloggar utan internet” när en man skriker till hela grannskapet med megafon också. Dock minns jag inte vart jag såg den :/

    1. Haha, låter rätt schysst. :-) Det finns ju en del raljanta bilder om bloggning och bloggare och de flesta är rätt roliga om man har lite distans till sig själv och sin blogg. Sen kanske det är lite orättvist i och med att bloggandet i allmänhet har förändrats en del sedan nonsensdagboksskrivandet var som populärast.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!