Liten aktuell rapport

Jag är ledsen att jag inte kunnat uppdatera sidan lika flitigt som jag velat. Jag har haft en del att göra den senaste tiden och då har jag tyvärr prioriterat ned att skriva på Yasylum, speciellt då jag inte haft något särskilt att skriva om.
Vad har jag då pysslat med? Först och främst har jag jobbat på en ny webbplats åt IRC-rollspelet Antioch. Sidan är inte riktigt färdig än, men den är på god väg. Har lite saker kvar som måste lösas innan sidan kan bli offentlig, men jag är rätt nöjd såhär långt och det händer inte ofta.
Jag har haft lite pyssel med biologin vilket tagit lite tid, men det hjälpte föga då jag hade prov. Det gick väl inget vidare, men vi får se när jag får tillbaka resultatet. Man vet ju aldrig.

Vad mer? Jag kommer på Gothcon. Jag har börjat anmäla mig till högskolor. Jag har fortsatt med min 101-lista. Jag har hittat ett nytt äventyrsspel jag måste testa – Ankh. Oerhört sött.
Jag har spelat lite Antioch, med betoning på lite, och jag har haft fruktansvärd trötthet och huvudvärk nästan hela veckan.

Imorgon är det melodifestival. Jag vet ännu inte om jag ska se den, men om jag gör det kan ni ju räkna med en besk rapport om evenemanget. :)

Over and out.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!