Sanitär olägenhet?

Åh, nu har jag äntligen ett litet hål att skriva en lägesrapport på. Det har varit lite mycket nu på senare tid.
Det är mycket som börjar samla ihop sig i skolan. Två och ett halvt år av slappande i gymnasiet börjar ta ut sin rätt, nu när det är tre månader kvar. I Svenska/Religion ska ett arbete om symboler vara klart på måndag. I Internationell Ekonomi ska två arbeten, ett om börskraschen 1929 och ett om John Maynard Keynes, vara klara på nästa fredag och utöver det är det en film som ska göras klart nyss. Det blir en del och jag har slarvat. Det löser sig om jag ligger i. :)
De arbeten jag får klara, som duger som artiklar, kommer jag lägga upp på sidan, så håll till godo.

Den där Finis-tidningen som arbetats på, den är äntligen färdig och nu kan jag inte göra något mer än hålla tummarna och försöka sova ut, för första gången på en liten evighet. Den har tagit upp mycket tid, men det är en fin trycksak, som jag hoppas att alla vill köpa av mig sedan. Ni kommer nog inte undan. ;)

Jag fick för mig att spela hockey för första gången på ett bra tag, för några dagar sedan. Det var jätteroligt, men skridskorna gav mig skavsår stora som pizzor. Vaderna svider numer ganska rejält.
Apropå hockey, ja. Det är ju slutspel i Elitserien. I vanliga fall hade det varit fest, men i vanlig ordning får Luleå Hockey storstryk. Den här gången är det mot Frölunda, och det underlättar ju inte det minsta. Ikväll smäller det dock igen, om Luleå vinner så är de med ett tag till, annars är det tack och ajöss för i år. Jag håller alla tummar jag har.

I helgen var det minikonvent uppe i Tokholm. Dancon, som det kallas, är ett litet konvent för de nördar som orkar pallra sig det. Det är främst folk från www.rollspel.nu som brukar titta förbi. Det blir massor med spelande och massor med umgänge. Det var ett väldigt trevligt evenemang.
Dancon dominerades av D&D miniatures. Det är ett samlarfigurspel baserat på rollspelet Dungeons and Dragons. Jag fick tillfälle att prova ett par matcher så jag petade ihop mitt stenhårda Chaotic Evil-warband och krossade i två matcher. Det var grymt roligt. Reglerna är enklare än rollspelets regler, men eftersom man har sådan överblick när man spelar är det svårt att använda figurerna när man spelar rollspelet.
Mitt warband bestod av någon Tiefling-Nisse som var min Commander, en Red Samurai som eldade hela motståndarteamet, en Trollkarl som trollade fram Abyssal Maws (såndär blobb som är på bilden här). That totally kicked ass.
Bilder från spektaklet finns här.
Tack för ett trevligt evenemang, Dante!

Nästa konvent är Gothcon i Göteborg under påskhelgen. Jag hoppas och tror att jag kommer ha möjlighet att åka. Vad jag ska göra där vet jag inte. Eventuellt brädspelsbar, eventuellt spelleda Star Wars, vi får se. Jag hoppas jag får träffa en massa roliga människor då.

I övrigt har jag börjat flukta efter en iBook 12″. En liten bärbar dator som dessutom kommer utan Pyttemjuks förbannelse. Det vore väldigt mysigt att ha en sådan att skriva på och ha på resor och sådant. Tyvärr kostar de små godingarna 10 000 och uppåt, och det är på tok för mycket för min lilla svultna plånbok. Vi får se vad framtiden har att ge.

Jag ska försöka få upp fler recensioner så att det faktiskt finns något att läsa här, men tiden är knapp.
Håll till godo!

Jag och chrull lirar Mahjong Erotic Golf på X-box.

Till sist tänkte jag tipsa om två texter om rollspelstillfällen. De är sanslöst roliga. :)
Head of Vecna
Gazebo

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!