Gothcon XXIX

Nu är jag ”äntligen” hemma från Gothcon igen. Det har varit väldigt roligt, väldigt trevligt men det är skönt att det är över. Konvent tär nämligen något fruktansvärt på krafterna.

Jao, i torsdags åkte jag och ett par kompisar ner till Göteborg i en husbil för att spendera helgen på nördiga aktiviteter. Vi började med att besöka Pre-Gothcon-pubben där fulla människor spelade fyllespel och pratade fyllenörderier.
En seg natt utan sömn följdes av en seg dag. Jag och en trädgårdsmästare skulle arrangera ett brädspelsrum, men det gick inte som väntat. Först hade Gothcon-staben satt oss i en källare som var kallare än utomhus. Sen blev vi förflyttade till SARZ-rummet där vi inte fick/tog tillräckligt med uppmärksamhet. Vi gav upp det efter ett tag och softade bara.

Jag köpte två spel, dels Feng Shui och dels All Flesh Must Be Eaten. Båda två hoppas jag kunna läsa och recensera här framöver.

Jag provade även lite andra spel, framförallt War of the Rings som var rätt grymt, Mamma Mia som gick ut på att bygga pizzor och Star Wars-figurspelet. Känner jag att det skulle ge något att recensera de med kommer jag göra det.

Vad mer? Min dator dog i måndags och jag ska lämna in den för reparation på tisdag. Förhoppningsvis blir det inte så dyrt, och jag ska passa på att hotta upp burken ytterligare när jag väl är igång. :)

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!