Lincon 2007, man kan i alla fall titta…

Idag började Lincon. Jag har varit på alla Lincon sedan 2001 (det är inte särskilt mycket) och tanken är att jag ska titta in även i år. Utbudet på arrangemang var löjligt tunnt vilket gjort att jag inte anmält mig. Det hindrar mig förstås inte från att gå ditt och titta i affärer, prata med de trevliga människorna som finns där och kanske glo på auktionen. Jag tar nog med kameran för att se om jag kan fotografera något. Blir det bra och jag har lust så blir det en artikel om Lincon framöver, men med tanke på att det är så lite rollspel så är det nästan inte intressant.

Ska ni dit så kanske vi ses där.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!