Lincon 2008

Förra årets Lincon var en trist historia, men jag hyser större förhoppningar om årets version av konventet. Varför? Det är ganska enkelt – jag och de andra på Kaleidoskop ska arrangera två drop-in-rollspel samt sälja våra alster.

I och med Lincon kommer vi släppa våra två senaste spel för allmänheten: Nostalgi och Haragada. Nostalgi är ett spel som jag och Snigel arbetat med ett tag och där man återberättar gamla äventyr som pensionerade hjältar varit med om, allt för att imponera på lyssnarna (mer information finns här: www.kaleidoskop.se/nostalgi).

Det andra spelet är ett spel som vi gemensamt gjort efter en kampanj vi spelade. Det heter Haragada och är ett berättelsefokuserat spel i en rå och kall ökenvärld och kretsar kring intrigerna i karavanstaden Haragada.

Båda spelen är mycket, mycket bra, förstås och det känns kul att vi börjar få upp en liten bas av egengjorda spel som vi har till försäljning.

Arrangemangen på Lincon är spel av Supergänget – superhjältespelet där man spelar sig själv och ens dolda superhjälte-alter ego – samt Nostalgi.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!