Liten lägesrapport*

Efter ett litet uppehåll på ett par dagar hoppas jag på att komma igång med det dagliga bloggandet igen. Det är så tråkigt att komma till en ouppdaterad sida och jag vill definitivt inte att mina läsare ska ha det tråkigt.

Nå, jag besökte Lincon och det var ganska menlöst. Trista arrangemang men en del trevliga människor som jag fick träffa både på och utanför konventet. Blir inte konventet intressantare i framtiden kan det här mycket väl ha varit sista gången jag brydde mig om att ge Lincon en chans.

En svenska-rapport ska skrivas, om vad vet jag inte riktigt än vilket är dåligt. Dessutom har jag börjat fundera på en film i stil med La Jetée som jag även lurat med syrran på. Beroende på hur det går kommer arbetet gå att följa här.

Jag kommer vara utan möjlighet att ringa och skicka SMS från min mobiltelefon fram till den 10/5. Jag har nämligen bytt från mitt kontantkort till Telia Student. Vill ni ha svar från mig får ni således ringa eller kontakta mig på andra sätt.

Det var väl allt för stunden. Över och ut.

[Uppdatering] Jag kommer visst kunna ringa och SMSa. Fixade kontantkort en stund för jag kände mig för handikappad av att inte ha det. Bara så att ni vet.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

5 Comments

 1. Du var uppenbarligen inte på LinCon länge nog för att få den rätta känslan :P
  (vilket den sista dagen är ont efter att ha sovit på en luftmadrass i tre nätter…)

  Rekommenderar busslajvet, den galna tjockisen i tébaren som dansade till YMCA och fria rollspel som man kan blaja loss till.

  Lightsaber duel!
  *BZZUUMMMM*

 2. Så det löste sig med abonnemanget alltså? Yay! Mina papper är inskickade, så nu väntar jag bara på min nya telefon. :) Sedan kan vi SMSa varandra dygnet runt om du vill. ;)

 3. Pålsson: Japp, samma nummer. :)

  Nyaz: Jag var på Lincon länge nog. Ryktet säger att jag var ganska arg.

  Caroline: Japp, det var inga som helst problem, de verkade inte ha koll på tiden på erbjudandet så jag tackade och tog emot. :D Snart blir det SMSande och grillande, yay! :)

 4. Du kanske såg min bror, han stod ut ganska mycket då hans flickvän tryckte upp ~18 st. väldigt färggranna hårspännen i hans hår som hon förbjöd honom att ta bort.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!