Audioslave på Hovet 27/6

Hur osannolikt det än låter så hamnade jag på Audioslaves konsert på Hovet. En polare hade en biljett över som jag fick i försenad födelsedagspresent om jag förstod allt rätt. Det var en bra födelsedagspresent.

Jag måste erkänna att jag inte funnit Audioslaves studioalbum (Audioslave från 2002 och Out of exile från 2005) särskilt bra. Jag gillar Rage against the machine och tycker Soundgarden är helt okej.
Numer är även min respekt för Audioslave funnen.

Den här livespelningen gjorde de jävligt bra, och de lät inte så Audioslaviska. De lät väldigt mycket mer som Rage against the machine i så fall. Jag var nöjd.

De spelade många av Audioslaves låtar, med Like a stone och en aukustisk version av I am the highway som stora höjdpunkter. Av de Audioslave-låtarna som spelades.
När Chris Cornell travar in på scenen, ensam med en gitarr och ställer sig och spelar Soundgardens Black Hole Sun. Då får jag gåshud.
Men det är inte över…
Det kommer nämligen Rage against the machine-låtar. Killing in the name of!

Rage against the machine var ju aldrig i Sverige, men nu är allt förlåtet.

Även förbandet And you will know us by the trail of dead gjorde en underbar insats.

Jag är lyrisk för det här var bland det häftigaste jag sett!

Audioslave, allting är förlåtet!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!