Höstterminen nalkas

Idag kom antagningsbeskeden för höstterminen och jag blev antagen till alla två sakerna jag sökte. Det kändes knappast som någon överraskning men det känns ändå jättebra att ha det på pränt. Om nu registreringen fungerar som den ska (vilket den inte gjorde i vintras) så kommer jag att läsa:

Kulturvetenskap, 180p (Linköpings universitet)
Science-Fiction classics, 7,5p (Linköpings universitet)

Den tidigare är ett program som verkligen verkar passa mig bra och jag hoppas verkligen att jag har rätt. Det är en blandning av filosofi, historia, litteraturvetenskap och konstvetenskap, fyra ämnen som jag i stort sett skulle kunna plugga på fritiden för att jag tycker det är intressant.

Den senare är en ny kurs som går på kvällstid kvartsfart och handlar om klassisk science-fictionlitteratur. Det är inte den genre jag är mest intresserad av och jag har inte bestämt mig för om jag faktiskt kommer läsa den, men i mån av tid och ork är det alltid bra att bredda sin allmänbildning (hur mycket allmänbildning sf-böcker nu är…).

Jag är helt klart nöjd.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!