Jag bloggar för Linköpings universitet

Sedan ett par dagar är jag en av en handfull bloggare som i ett led för att marknadsföra Linköpings universitet ska skriva om att vara student i Linköping. Hade någon frågat mig för en månad sedan hade jag inte kunnat gissa att jag skulle göra det, men efter ett tips tänkte jag att ”vafasen, det kan ju vara något för mig…” så jag anmälde mitt intresse.

Min inställning till studentlivet är att man har stor frihet och att man alltid har möjligheten att kontrollera sin situation. Man är aldrig låst vid något val man gjort och man kan alltid få hjälp. Man ska heller inte känna sig tvingad av någon, en press jag tror många känner som blivande studenter. Det är bland annat det jag skriver om. Dessutom skriver jag om studerande i allmänhet och förhoppningsvis ska jag kunna övertyga många blivande/tvekande studenter om att Linköpings universitet är ett trevligt ställe trots att allt kanske inte är perfekt (och det vore väl konstigt om det var det!).

Min blogg återfinns här: Linköpings universitet: Martins blogg

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!