Fylla på eller vänta?

Såhär är det: jag har fortfarande ingen aning om hur det har gått med min gamla databas där det finns ungefär 600 artiklar jag skrivit under åren och nyheterna om hur det går dröjer. Många av artiklarna (inte alla, många viktiga saknas, men det är självförvållat) har jag sparade lokalt och skulle kunna lägga upp manuellt (när jag får tillgång till en backup måste jag i alla fall göra ganska mycket manuellt) men det är onödigt att göra ett jobb som skulle kunna göras automatiskt. Å andra sidan är det väldigt störande att inte ha tillgång till alla artiklar, mycket av idén med Yasylum bygger ju på korslänkar mellan artiklar.

Så vad ska jag göra? Ska jag börja att så sakteliga lägga upp de artiklarna jag har sparade lokalt eller ska ha tålamod?

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

  1. Jag SKA fixa din databas… Nån gång. =] Måste bara gräva fram gamla datorn och det är lite jobbigt.

    Tyvärr kommer det saker emellan hela tiden, plus att jag är jävligt lat.

  2. Haha, det är inte meningen att stressa dig. Jag försöker bara komma på en lösning tills dess. :) Jag förstår också att det inte är prio ett, men kan jag göra något för att sopa undan högre prioriterade saker så är det förstås bara att säga till.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!