Dansar med kameler och hieroglyfer

Ja, runt 7 på morgonen går flygplanet från Arlanda till Egypten och turistorten Hurghada. Jag kommer vara borta en vecka och under den tiden kommer inga artiklar publiceras på Yasylum (även om jag skulle kunna köa artiklar tills jag kommer hem). Detta för att jag inte kan ha riktig koll på hemsidan därifrån och för att det ska märkas att jag är iväg. Då kan ni se att sidan inte är uppdaterad och tänka ”Åh, nu är Martin i solen och värmen!”

På återseende!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

7 Comments

  1. Du får ha det så trevligt i Egypten. Nu kommer jag ju bara ha Snigels blogg att sitta och längta efter på kvällarna, hälften av det goda försvinner.

  2. Eller så kan du tänka ”när jag kommer hem väntar regn och rusk som Flisan i ren avundsjuka trollat fram”.
    Hoppas du får det jätteskoj! Egypten skulle jag gärna besöka. Finns hur mycket som helst att se!

  3. Asch då fick jag inte chansen att tipsa om en trevlig singel tjej där.. :)
    Ha det gott

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!