Förändringar på Yasylum

Publicering på den här bloggen är en drog och trots att jag lovat flera gånger att inte posta varje dag, kan jag inte låta bli att se till att sidan uppdateras varje dag.

Som ni kanske har lagt märke till har jag fixat lite smågrejer på Yasylum. Som en av punkterna på min 101-lista har jag att ”004. Perfect the Yasylum template.” Det är en rätt löst definierad punkt och jag vet inte när jag kommer anse mig vara klar. Däremot vet jag att jag räknar in många saker som står utanför templaten.

Den första lilla förändringen jag gjort är att jag lagt till ett par citat i min citatslumpare. Bland annat ett gäng från Sokrates. Bortsett från att han på många sätt var tokig och sa massa konstiga saker så sa han även ett par bra, bland annat ett som jag sett alldeles för ofta den senaste tiden (Och trots att det inte är kul att läsa det, så är det rätt insiktsfullt sagt. Jag bara hoppas att det inte stämmer.)… Jag är alltid på jakt efter nya citat så har ni några är det bara att säga till.

I övre högra hörnet sitter det numer ett vitt band. Jag hade det på gamla Yasylum, men när jag bytte till WordPress så orkade jag inte fixa den igen. Det är fortfarande viktigt att göra fattigdom till historia.

Dessutom har jag flyttat mina stasi… Umm… Statistikgrejer till sidfoten. Det kanske är dumt ur laddningssynpunkt, men de kändes malplacerade i sidomenyerna och jag ville helst slippa att se dem. Däremot är det lättare att se dem nu (än det hade varit för en vecka sedan) eftersom jag halverat antalet artiklar som visas på framsidan. Från 16 till åtta. En bra ändring för att göra sidan lite mer lättladdad, vilket verkligen behövs. Är det någon som har fler fina bildlänkar man kan slänga in i sidfoten är det också bara att säga till.

Och en orelaterad iakttagelse – IFK Norrköping är i Allsvenskan igen! Äntligen!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

3 Comments

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!