Flyttdags och internetlös

I och med att jag flyttar så förlorar jag internet en stund, mellan en och två veckor. Jag ska försöka att hålla Yasylum uppdaterat ändå, men det kan bli lite knepigt. Jag har i och för sig sagt att jag inte kommer kunna hålla en artikel per dag tidigare, men den här gången ser det sämre ut än vanligt. Jag kanske kollar på en massa film som jag kan recensera, men håll inte andan.

Over and out från en handikappad Martin.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

  1. Jag ska göra mitt bästa för att komma härifrån. :) I övrigt tycker jag fortfarande att det är på gränsen till idiotiskt att försöka posta ett inlägg per dag bara för att. Slappna av lite.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!