En lyckans dag!

Idag är en lycklig dag. Ord är egentligen överflödiga. Alex Schulman slutar blogga.

Tyvärr står det även såhär:

[Alex Shulman] tillsamamns [sic!] med sin chefredaktör Kalle Jungkvist har ”arbetat fram en ny idé om hur jag på ett annat sätt kan kommunicera med mina och Aftonbladets besökare på webben. Jag kan inte säga exakt när ni kommer att få ta del av det. Men jag kan garantera att ni inte kommer att missa det när det händer. Och jag tror att ni kommer att gilla det.

Jag tvivlar på att jag kommer gilla det, men den dagen den sorgen. Idag ska firas!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

4 Comments

  1. Jag har tidigare skrivit om honom här och här. Han driver (drev) Sveriges mest besökta blogg där han roade sig och många andra med att skriva bajs om folk, vara dryg, spydig och respektlös. Det är bra att han slutar för att ingen med hans dagordning och attityd borde få den enorma uppmärksamhet han trots allt fått.

  2. Ja. När till och med jag tycker att han är för dryg, elitistisk (nåja, kanske inte just det då) och otrevlig är det något som är fel. :D

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!