Förenade bloggemiraten

Som ni kanske sett så är rubriken för de bloggar jag länkar till ”Förenade bloggemiraten”. Den är förstås varken förenad eller emirat, men jag tycker det är en rolig rubrik som förtjänar att användas. Därför tänkte jag uppmana fler att använda den för sina bloggar.

Vi kan väl göra en liten utmaning av det också.
Alla som har ”Förenade bloggemiraten” som rubrik på sin länklista över bloggar och samtidigt länkar till mig (och jag får reda på det, lämpligen genom en kommentar här) kommer jag att, förutom att länka tillbaka, skicka en snygg (jag vet inte om den kommer se ut som knappen bredvid, funderar lite på designen) ”Förenade Bloggemiraten”-knapp till (om inte allting skiter sig och det blir apdyrt, men jag lovar att jag kommer göra det värt det på ett eller annat sätt). På det sättet blir vi i vilket fall förenade även om vi inte är något emirat.
Så se till att sprida det här till alla bloggare så att det blir den nya ”innegrejen” i ”bloggsverige”, eller något.

Först ut var i vilket fall en halt get som tjuvstartade alldeles tillåtet.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

11 Comments

  1. Jag lämnar mitt moraliska stöd eftersom:

    1. Jag gillar inte rubriker som måste radbrytas.
    2. Jag har inget behov av en knapp.
    3. Det är ändå ett coolt namn. :)

  2. Jag har inte beställt några knappar än. Tänkte vänta ett tag till innan jag beställer så att jag slipper beställa i flera omgångar.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!