1,3 kilogram kärlek

Tänkte bara skryta lite om min 1,3 kg tunga lilla leksak. En IBM Thinkpad, X41 Lenovo. Mina drömmars laptop.

Köpte den från Dustin för en spottstyver (åtminstone om man jämför med det normala priset) och är efter att köpångesten lagt sig mycket nöjd med mitt fynd. 1,6 GHZ, 1024 RAM, 40 gb hårddisk och en massa annan gos. Min strävan mot mobilitet har tagit ett stort kliv framåt och ytterligare en punkt på min 101-lista är avklarad.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

6 Comments

  1. Hahaha, jag visste det! När jag såg ”senaste inlägget” på din msn tänkte jag: ”Säg inte att han har skrivit om sin jävla dator!”

    Hohoho.. :)

  2. Så du har blivit med laptop?! Grattis! Den är ju inte lika fin som min underbara MacBook, men det är ju skönt att den inte väger så mycket kan jag förstå. Och den lär ju varit en aning billigare.

    Men vill man ha fint så får man betala dyrt till Steve.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!