101-projektets motiveringar, del 7: Träning

Till hela 101-projektets lista.

Det finns en viss möjlighet att min kropp mår bättre om jag tränar. Det kan vara så. Kanske borde jag ha både fler och mer ambitiösa mål bara av den anledningen? Kanske. Poängen är väl mest att jag snarare vill ha rutin och regelbunden träning snarare än mål och enorm utveckling.

Lära mig jonglera med fem bollar

Att jonglera med tre bollar är inga problem. Fyra är svårt, men fungerar. Fem är samma princip som med tre bollar fast högre och snabbare. Det är inte lätt, det är klart, men det är långt ifrån omöjligt och därför måste jag ge det ett försök.

Lära mig jonglera med tre käglor

Egentligen är det här ett mål som ligger väldigt nära de ovanstående. Tre bollar är inga problem, tre käglor är desto svårare. Det krävs en annan teknik, men jag har käglorna så det är bara träning som saknas.

Klara av att springa en halvmil

Min löpkondition har länge varit nära katastrofal. Jag kan gå nästan hur långt och hur snabbt som helst, men så fort jag springer mer än 20 meter är jag nästan döende. Inte längre, efter en del gymmande, och målet är att klara en halvmil.

Utvärdera min träning efter att årskortet på World Class gått ut, lägga upp plan för fortsatt träning

Att få gymkort genom jobbet var vansinnigt bra och jag tränar nu tre gånger i veckan. Det känns skönt och jag vill fortsätta att gymma på något sätt. När jag måste betala det själv vill jag dock göra ett mer aktivt val. Kanske finns det andra gym som passar mig bättre? Det är det jag ska ta reda på.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!