Min nuna i Extra Östergötland

Jaha, så var man lokalkändis… Nävars, men med i tidningen Extra Östergötland har jag i alla fall varit. Jag blev nämligen kontaktad av Extra Östergötland i samband med att de skrev en artikel om bloggare i Östergötland. Jag kontaktades i egenskap av Kaleidoskopare eftersom vi står högst upp på listan över ”proffsbloggare” på Bloggportalen. Resultatet av min medverkan kan man beskåda nedan. Klicka på artikeln för en större bild.*

Tillsammans med min artikel var det dessutom en artikel om att tjäna pengar på sin blogg och två andra bloggare som togs upp. Min bild var dock överlägset störst (varför kunde jag inte ha lett lite åtminstone?)!

När jag läser artiklarna funderar jag på vad som egentligen menas med en proffsbloggare. Jag avskyr ordet, men det är uppenbarligen vedertaget. Är det någon som är riktigt bra på att blogga? Är det någon som tjänar pengar på sitt bloggande? Är det någon som bloggar åt någon annan? Jag tror det är en blandning och det stämmer då bara delvis in på vårt Kaleidoskopbloggande.

Hur som helst är jag nöjd med att både Yasylum, Kaleidoskop och Snigel.nu är nämnda i artikel och jag hoppas att det ger oss åtminstone ett par besökare.

* Tack till Andreas som hjälpte mig med scan av bilden.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

6 Comments

  1. Jag ser bara hur jäkla mycket vägg det är på bilden, du står ju liksom inte i det gyllene snittet direkt :)

    Men kul med publicitet, hur sur och hatisk man än ser ut..

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!