Student och grejer, jajävlar

Jajävlar, det var ett tag sedan jag uppdaterade här senast. Jag är ledsen för det. Jag skyller som vanligt på att jag har massor att göra och då inte prioriterat att uppdatera här annat än med korta recensioner av de filmer jag ser, böcker jag läser och spel jag spelar.
Studenten rycker allt närmare och en påtaglig ångest börjar komma över mig. Missförstå mig rätt, jag vill inte i skolan, men det har varit en fast punkt att träffa vänner på och snart kommer den ryckas ifrån mig. Jag hoppas verkligen att jag fortfarande kommer träffa vännerna i skolan långt efter studenten, men som sagt: Fast punkt.
Dessutom måste jag fundera på det redan nu, mat, presenter, fordon och jag vet inte allt. Min lilla hjärna kokar över.

Tränade vals i veckan också. Jag var hopplöst på det men med mycket träning ska det baske mig gå. :)

Utöver det har jag funderat kring en helhet till ett rollspel, allt tack vare Svante Landgrafs artikel om Uråldriga världar i Fenix nr 3-05. Den gav mycket inspiration och mycket skaparlusta till en något annorlunda (förhoppningsvis) fantasyvärld. Dessutom har jag ju klurat på regler ett bra tag och om de går att kombinera kommer det här bli ett bra spel. Vi får se var det tar vägen, jag lär inte ha tid att arbeta på det förrän till sommaren och då kanske all lust är borta, vem vet?

Min och mina kamraters projektarbetesfilm är äntligen klar. Visningen av ”Jag vet vad du gjorde förra terminen” kommer bli inom ett par veckor, när jag vet när kommer jag meddela om var och när. Det är en 20 minuter lång film, något surrealistisk med distansierat skräcktema. Vi har i vilket fall haft grymt roligt när vi gjort den och när vi sett på den, men om någon annan förstår sig på det är svårt att säga. Snart kommer jag lägga upp en informationssida om filmen här på Yasylum och eventuellt kommer vi sprida den för vinden. Vi får se.

Over and out for now!

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!