Om en lite ny riktning eller Tänk så det kan bli

Som synes har den här bloggen tagit en lite ny riktning. Tanken var inte att det skulle bli såhär, men jag trivs rätt bra med det. Vi får se hur länge rastlösheten tillåter mig att fortsätta.

Hur som helst: jag kommer framförallt skriva om mina projekt eller publicera kortare skönlitterära (eller vad man ska kalla det) fragment, noveller, dikter och essäer. Jag kommer mindre ägna mig åt rena tips eller recensioner eftersom det är så få saker jag faktiskt kommit över som jag känt någon större lust att skriva om. Dyker det upp något lovar jag att säga till. Tills vidare får ni stå ut med det här.

Åsikter? Tankar? Skällsord?

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

  1. Blås på!

    Jag är en tyst läsare, men det här är en av de bloggar jag alltid väntar på att den ska blinka till i rss-feeden.

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!