Min begåvade syster

Jag har en väldigt begåvad syster, bra mycket mer begåvad än hon själv vet eller vill erkänna. Hon har häftiga idéer, hon är duktig på att fotografera, hon är duktig på att redigera bilder och hon är duktig på en miljard andra saker. Anledningen till att jag skriver det här är för att hon bevisat att hon även är bra på att skriva låtar och sjunga.

Hennes första singel är låten Darling som är en låt på 2 minuter och 44 sekunder och 2,5 mb som finns att ladda ner här: Maria – Darling.mp3

Vad mer är – jag ska försöka, i mån av tid, ork och möjlighet, att göra en ny hemsida åt min kära syster. Hon behöver verkligen en vettig blogg som hon kan ha ett vettigt galleri på så att folk kan se hur begåvad hon är och kunna anlita henne för fotojobb och liknande. All hjälp i rätt riktning, både för henne och för mig, är välkommen.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

13 Comments

 1. Vilken bra och söt låt! Syskon är mysiga även när de överglänser en genom sin begåvning. :)

 2. Åååh! Martin! :D Nu blev jag jätteglad så jag började gråta nästan! Vad söt du är! Älskar dig massor!

 3. Riktigt härlig låt! Hur är den gjord? Med ett band eller på datorn? Jag gillar den verkligen, stämmorna är ju hur coola som helst! Jag är på flisans linje, när släpps en skiva?

 4. Hihi! Tack, vad snälla ni är! ^^ <3 Den är gjord på datorn, tyvärr.. För jag är lite dålig på gitarr tyvärr.. =/ Men jag övar och övar så det kommer kanske fler låtar fast men på riktigt. Och kanske även en ny version på denhär. :) Hoho. Kram!

 5. Okej, inte perfekt engelska, men det får ett lite quaint intryck och det är klart najs. ÄLSKAR gitarrslingan, men den låter svår att spela i verkligheten.

  Svennarnas svar på Laleh? :-)

 6. Nu var det väl främst inte det jag tänkte (tvärtom, ”darling” är förutom gitarrslingan det bästa i låten), utan typ, första stroferna och ”understand”. Nåväl, låten är genomhärlig oavsett – dessutom tar det lång tid och mycket övning att få ett bra engelskt uttal.

 7. Ha! Jag är 23 och kan inte uttala något engelskt ord ens hälften så bra. Impressive! Så förbannat söt låt helt enkelt. Fredagsmys för alla.

 8. Jomenvisst du! Här behövs helt klart en hemsida till foton och framtida hits (ja, det är en bra låt helt klart). Det blir ett fint slag för kulturen Martin. Och förstås… hejja Maria!

 9. Hihi! :D Jag syftade på hela låten i och för sig.. :P Haha. Men tack! :D Ni är så snälla och jag blir så himla glad!

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!