Nu finns min roman Gudsförgäten till försäljning

gudsförgäten-framsida

Nu kan du äntligen lägga vantarna på min roman, Gudsförgäten, som ges ut via Sjuttonde förlaget. Nedan följer pressmeddelandet som förhoppningsvis säger lite om vad det är för bok.

Lagom till Östergötlands bokmässa släpps Martin Ackerfors debutroman Gudsförgäten, en psykologisk thriller om att fly men i flykten bara fastna än hårdare i det som varit.

Den namnlöse huvudperson i Gudsförgäten försöker fly undan kriget som bröt ut i ett land misstänkt välbekant. Han försöker fly undan minnen och drömmar, berättelser och vansinne, men trasslar in sig mer och mer för varje steg. Med direkt tilltal tar han med läsaren i sin febriga historia.

— Jag ville skriva en bok om att fly från sådant som inte går att fly ifrån, det som finns på insidan. Även om Gudsförgäten inte slutade där jag trodde när jag började skriva så är jag glad över hur den utvecklades. Det blev en väldigt eländig historia, säger Martin Ackerfors.

Gudsförgäten skrevs under drygt sex års tid, med varierande intensitet förstås. Det känns bra att kunna lägga den åt sidan och koncentrera mig på andra projekt. Självklart ska det bli spännande att låta fler läsa den också, säger Martin Ackerfors.

Du kan köpa den via: Sjuttonde förlagets webbshop, Adlibris, Bokus och med stor sannolikhet även genom att gå till din lokala butik och be dem beställa den.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!