Konvertering till WordPress*

Jag har under en längre tid suktat efter att använda WordPress till Yasylum, istället för Joomla som jag använder nu. Jag har letat och letat och letat och letat efter ett script som automatiskt överför mina artiklar till WordPress-format, men funnit intet. Därför har jag nu bestämt mig för att göra överföringen ”för hand”. Det är ett slitigt arbete, men det får det vara värt och då får jag även tillfälle att kolla igenom gamla artiklar. Slänga en del och omstrukturera annat. Och det får ta den tid det tar.

Tills dess får ni stå ut med den här ”fulare” (jag tycker nästan den är snyggare) designmallen, för med uppdateringen kommer även en ny design (igen).

När jag skulle försöka ordna så att man kan kommentera, trots bugg med bildkoden så dogade hela kommentarssystemet. Jag är oändligt trött på det här nu så det blir väl en motivering till att rappa på.
Vill ni kommentera innan dess får ni väl göra det direkt till mig eller via min mail eller något. De flesta har väl sätt att få tag i mig ändå, liksom.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!