Jag har fått jobb

Jag är numera en arbetande individ och inte bara en studentsvulst på samhällskroppen. Från och med idag är jag en telefonintervjuare och vem vet, kanske ringer jag hem till dig någon dag. Det känns förstås väldigt skönt att ha en extra inkomst nu när sommaren såg ut att bli kärv. Jag är, oavsett hur det går, ledig i Juli men har inga enorma resurser att roa mig med så vill någon göra billiga saker med mig så är jag givetvis intresserad.

Över och ut från en glad och lättad Martin.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

11 Comments

 1. Stort grattis, Martin!

  Det skulle vara kul att få ett samtal från dig – for sure! :)
  Alltid praktiskt med lite utdrygad kassa, speciellt under sommaren… hoppas du kommer trivas!

 2. Jag hade tänkt ge mig ut och trava en del i sommar. Du får väldigt gärna hänga med om du har lust. Jag tänker mig inget superambitiöst och allt är förhandlingsbart.

  Grattis till jobbet också :)

 3. Martin, jag är en arbetslös get så du får gärna hitta på saker med mig eftersom jag troligtvis kommer tillbringa min sommar i Linköping. Och sist men inte minst, grattis till jobbet!

 4. Ringer du hem till mig innan kl 14 så kommer jag till linköping och dödar dig, är det förstått?!

  (ses på midsommar btw)

 5. Du intervjuar i alla fall, och säljer inget? Telefonintervjuare hamnar en krets högre än försäljare i helvetet. Jag jobbade två veckor som försäljare förra våren, kvällstid samtidigt som hockey-VM. Tror du att man var populär?

  Är du på samma ställe som Tobias?

  – Jonas

 6. Jonas: Jag intervjuar bara, ingen försäljning. Tycker själv att telefonförsäljning är ett otyg, men gillar att svara på marknadsundersökningar, därför kändes jobbet helt okej. Och ja, det är samma ställe som Tobias jobbar på. :)

  Flisan: Tack, jag trivs än så länge jättebra på den mörka sidan. :)

  Kalle: När var hur? :P

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!