Vad fan vet ni som vi inte redan har koll på?

En adekvat fråga, det medges. Inte mycket är förmodligen svaret, men det hör inte hit egentligen. Tanken är den här:

Varken jag eller min kära syster tillika medbloggare känner för att besudla våra respektive bloggar med småinlägg om saker vi hittar runt om på nätet. Således tänkt vi att vi gör gemensam sak och startar en blogg som vi båda kan spamma med tips på länkar och filmer med kulturanknytning. (Vår definition är ganska bred, för det mesta handlar det om en ytterst subjektiv avvägning om vad som bör finnas här och vad som inte bör göra det.) Kanske borde vi starta ett Twitterkonto istället. Kanske inte. Vi lär väl båda två göra vad vi kan för att sprida länkarna på fler sätt (Hej Facebook!) men här kommer de åtminstone bevaras och dessutom blir det ju lite av en kvalitetsmarkör att se att det finns här. Det vill inte säga lite det.

Så välkommen och låt er översköljas! (Det kommer säkert finnas möjligheter att hjälpa till att spamma om någon är intresserad, peta på mig eller Maria i så fall.) Och ja, vi kommer presentera oss närmare, all in due time.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!