Lite gamla artiklar att läsa så länge

Ska jag starta upp den här bloggen igen tänkte jag att det kunde vara lämpligt att länka till artiklar av intresse som jag skrivit på min personliga blogg. Jag reserverar mig för eventuella dumheter. Jag är klokare idag än jag var för en vecka sedan och det gäller för varje vecka som gått.

Artiklar och essäer

Om krukväxter eller Att odla sin trädgård.
Intervju med Olavi Hemmilä om hållbar utveckling, ekokritik och litteratur.
Walls of Glass.
En timme för jorden eller för samvetet?.
Om matignorans.
Om att engagera sig.

Bokrecensioner

Den hemlige kocken av Mats-Eric Nilsson.
Det måste finnas en väg ut ur det här samhället av Göran Greider.
Vår beskärda del av David Jonstad.
100 sätt att rädda världen… av Johan Tell.
Global nedräkning av Christiane Grefe och Harald Schumann.
Six Degrees av Mark Lynas.
The Road av Cormac McCarthy.

Filmrecensioner

Vägen
Super Size Me
En obekväm sanning
Koyaanisqatsi

Och framöver då?

Jag vet inte riktigt. Jag vill skriva mer om mat och klimat. En del kanske kommer dubbelpostas, en del kommer finnas exklusivt här, en del kommer finnas exklusivt på min blogg och länkas till härifrån. Det är sådant som visar sig.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!